Servicii
Wow
Showroom Construct

Tehnologii: XHTML, CSS, Actionscript 2, PHOTOSHOP


Am livrat: : Website


Descrierea proiectului:

Acest site a fost creat pentru a oferi tuturor celor ce lucreaza in domeniul constructiilor acces direct la materiale de constructii performante, dezvoltate in conformitate cu cele mai noi tehnologii si pentru ca acestia sa beneficieze de consiliere de specialitate in alegerea materialelor de constructii potrivite fiecarei lucrari.
Showroom Construct si partenerii de afaceri lucreaza în echipa, cu facilitati si puncte forte comune. Showroom Construct furnizeaza experienta, tehnologia de valoare demonstrata si ofertele de servicii.

Wow
Biserica Alba - Baia

Tehnologii: XHTML, CSS, Actionscript 2, PHOTOSHOP


Am livrat: : Website


Descrierea proiectului:

Indiferent daca ai ajuns intentionat sau întâmplator, acest site te va ajuta sa gasesti câteva farâme de informatie despre Biserica Alba din Baia deoarece „Biserica este asezamant Sfant, intemeiat de Cuvantul cel intrupat al lui Dumnezeu, spre sfintirea si mantuirea oamenilor” (cf. Invatatura de credinta crestina ortodoxa, intreb. 259, p. 154).

Acest site a fost creat din dorinta de a culege si a oferi cât mai multa cunoastere despre ce înseamna spiritualitate pe aceste meleaguri.

Wow
WoW - The new lifestyle magazine

Tehnologii: XHTML, CSS, Actionscript 2, PHOTOSHOP


Am livrat: : Website


Descrierea proiectului:

Revista “WOW” prezinta articole referitoare la ultimele tendinte in styling, amenajari interioare, articole destinate celor pasionati de masini si de ultimele gadget-uri aparute pe piata si nu numai.

Scopul principal al acestui site este de a promova si informa atat sexul frumos cat si sexul tare despre aceasta publicatie, prin asigurarea unui web design deosebit realizat de echipa noastra.

PizzaWyky
Pizzeria W

Tehnologii: XHTML, CSS, Ajax, PHP, PHOTOSHOP


Am livrat: : Website , CMS


Descrierea proiectului:

Acest site a fost creat pentru o pizzerie online, care are ca scop principal livrarea produselor si serviciilor de înalta calitate. Clientul are nevoie de o prezentare online profesionala si eleganta care sa reprezinte cu succes calitatea si serviciile oferite la cel mai bun pret.

In rest, Wyky's Pizza va doreste Pofta Buna!

Tmo
Trans Mondo - agentia de traduceri

Tehnologii: XHTML, CSS, Ajax, PHP, PHOTOSHOP


Am livrat: : Website


Descrierea proiectului:

Având o experienta de peste 10 ani în domeniul traducerilor, firma Transmondo are în vedere efectuarea de traduceri autorizate si neautorizate, interpretariat, apostilare, consultanta în domeniu si altele.

Noi am fost responsabili în vederea realizarii unui web site frumos si curat, prezentand serviciile de inalta calitate oferite clientilor sai cu promptitudine si seriozitate.

ClubWyky
Club Dancing Wyky

Tehnologii: Joomla, PHP, MySQL, PHOTOSHOP


Am livrat: : Website, Joomla CMS


Descrierea proiectului:

Club Dancing Wyky este un lider al petrecerii timpului liber din Falticeni. A promovat, promoveaza si va promova in permanenta muzica de calitate. Prin prestanta castigata de-a lungul anilor, Club Dancing Wyky este o garantie a calitatii si a distractiei de calitate!

Scopul principal al site-ului este de a comunica vizitatorului ca acest club e la indemina tuturor celor care vor sa petreaca nopti albe de neuitat.

Pensiunea Luciano
Pensiunea Luciano ***

Tehnologii: XHTML, CSS, Ajax, PHP, PHOTOSHOP


Am livrat: : Website


Descrierea proiectului:

Eleganta, rafinament, stil, servicii impecabile toate le veti gasi intr-un singur loc : Pensiunea Luciano. Ambianta perfecta si calitatea serviciilor va vor oferi o binemeritata relaxare in timpul unui sejur ideal.

Prin realizarea unui web site deosebit oferit de echipa noastra de profesionisti, turistii vor descoperi destinatia perfecta pentru petrecerea timpului liber.

Vasilache
Vasilache - fier forjat si materiale de constructie

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.


It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Casa Construct
Casa Construct - societate de contructii

Tehnologii: XHTML, CSS, PHP, JQUERY, PHOTOSHOP


Am livrat: : Website


Descrierea proiectului:

CASA CONSTRUCT va ofera servicii complete in constructii case, vile de lux si amenajari interioare pentru alegerea solutiei optime la un standard de calitate ridicat si cu finisaje de exceptie.

Site-ul "www.casaconstruct-srl.ro" se adreseaza persoanelor ce doresc sa construiasca sau sa amenajeze o casa si care doresc sa cunoasca mai mult despre acest domeniu.

Micro Proiect
Micro Proiect

Tehnologii: XHTML, CSS, Flash, PHP, CMS, PHOTOSHOP


Am livrat: : Website, CMS


Descrierea proiectului:

MICROPROIECT SRL ofera clientilor sai servicii de proiectare, instalare si service de întretinere, proiectarea si realizarea de instalatii electrice precum si instalari si service calculatoare, retele de calculatoare, webdesign. Firma are licenta de functionare în domeniul sistemelor de alarma cu experienta în domeniu înca din 1994.
Pentru ca firma sa aiba o sustinere vizuala adecvata serviciilor prestate, o imagine care s-o propulseze la adevarata valoare, noi am realizat acest site in conformitate cu viziunea clientului asupra firmei si a tot ceea ce reprezinta aceasta.