Servicii
WEB DESIGN

Variind de la experienta in site-urile standard HTML la cele dinamice PHP/MySQL si cele interactive Flash noi vi le putem oferi pe toate si o facem in exclusivitate.

Verificati clientii nostri si, desigur, portofoliul nostru. Folosind cele mai noi tehnologii disponibile pe piata, Black Sign Design asigura cea mai buna calitate in materie de web design la cele mai competitive preturi.

SOFTWARE DEVELOPMENT

Oferim servicii de dezvoltare a software-ului adaptate la nevoile de afaceri si industrie ale clientului.


Folosind cunostinte solide de dezvoltare software de expertiza si cele mai noi tehnologii, va oferim un cost competitiv si solutii de top class.

IDENTITY & BRANDING

Daca nu ai o identitate, nu existi. Este foarte simplu. Black Sign Design va va promova afacerea 24h / zi, 7 zile/ saptamana.


Ne putem adapta nevoilor de brand in concordanta cu activitatea firmei precum si cu dorintele dvs.

MULTIMEDIA PRESENTATION

Cu siguranta ati vazut unele mari prezentari multimedia fie pe marele ecran sau DVD-uri. Acum le puteti avea pentru doar o fractiune din acel cost.


Ideea ta va reprezenta o provocare noua pentru noi. Orice idee ai, Black Sign Design o va pune in practica!

PRINT

Black Sign Design proiecteaza si imprima brosuri full-color , CD-uri si covere CD, ambalaje DVD, postere, carti postale, door hangers, carti de vizita si asa mai departe ...

3D MODDELING

Black Sign Design ofera servicii de animatie si modelare 3D de cea mai inalta calitate. Avem posibilitatea de a crea si anima orice modele 3D, de la simple obiecte la modele umane 3D.

Black Sign Design ofera de asemenea 3D flash logo design, 3D wallpapere si interfete de proiectare 3D. De asemenea, facem modelare 3D personalizata pentru jocuri 3D. Deci, daca aveti o sarcina ca aceasta, noi va putem ajuta.